Fascination About petek tamiri

Wiki Article

İster eski idea steel, ister yeni tip plastik (pprc) boru olsun; kalorifer petek deliği kapatma için en uygun yapıştırıcı iki karışımlı epoksi macun ve steel epoksi yapıştırıcısıdır.

peteğimizin açma kapama vanası bozuldu. yenisini aldık ama takamıyoruz. sadece vanayı peteğe taktırmak istiyoruz

Peteğin delinmesi için peteklerin çAlright eski olması ve kullanılan ilacın da asit oranının çok yüksek olması gereklidir. Zaten asit oranı çok yüksek bir kimyasal da petek temizliğinde kullanılmamalıdır. Petek yıkama ile peteğin delinmesi arasında bir bağ doğrudan yoktur diyebiliriz.

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

İlgi ve alakasından dolayı ustama teşekkür ederim Tadilatımızı kısa vakitte güzel bir şekilde halletti.

Tuzla Alt Kata Su Sızması Tamiri ihtiyacının detaylarını iyi anlayabilmemiz için birkaç petek tamiri kısa sorumuza yanıt vererek 2 dakika içinde talebini oluştur.

Ekiplerimiz doğalgaz tesisatı, petek tamiri ve doğalgaz ile ilgili bilumum konularda uzman personellerden oluşmaktadır; bu nedenle her türlü tesisat ve tamir işlemleriniz için bizi tercih edin.

Merhabalar kendi özel ekibimizle geliyoruz kırmadan dökmeden robotic makinamız da tıkalınız ve su arızanızı cozuyoruz

SoğBritish isles kış günlerinde şıp şıp şıp damlayan, sızdıran kalorifer tesistatı oldukca can sıkıcı değil mi?

Her marka kombi tamir, bakım, petek temizliği hizmeti vermekteyim müşteri memnuniyetine önem veren bilinçli ve eğitimli teknisyen olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyarım

Yukarıda sıralanan hızmetler hem kombi servislerini arayarak hizmet alabileceğiniz hem de bireysel olarak hizmet veren bir kombicinin yapabileceği işlemlerdir. 

Merhaba , Petek vana değişimi ,toplam fourteen vana değişimi malzemeli ve malzemesiz fiyat rica ediyorum

Petek temizliği,kombi ve klima arıza montajlarinizda en hızlı ve güvenilir biçimde sizlerin yanınızdayız.

Petek bakımları, genelde periyodik olarak two yılda bir yapılabilir. Her yıl yapılması gerektiği firmalar tarafından söylense de iki yılda bir yapılması yeterlidir.

Report this wiki page